Hatcikbebek Kızlar bi roman önerisi istiyorum sürükleyici psikolojik türde olabilir başka çok sevdiğini etkilendiğiniz karakterinizi değiştiren sizi olgunlaştıran olabilir?
Tuba_44 Hatcikbebek Ayşe Kulin kitapları da güzel ben bilim kurgu okuyorum hep aklıma başka gelmedi :)
Belcim30 Hatcikbebek burdan biri tavsiye etti aldım ve bugün gözlerim dolarak kitabın son sayfasını çevirdim.. ‘Son nefes havaya karışmadan’ bu kitap mutlaka bir gün okunmalı
Hatcikbebek BENOYLEUYGUNGORDUMM evet bunun övgüsünü çok duymuştum okumak nasip olmadı bi teşekkür ederim
Nesrin-34 Kedimle sohbetler Ene fatih duman Serdar Özkan Kayıp Gül serisi Süper iyi günler Gece yarısı kütüphanesi Simyacı Aklıma gelenler bunlar 😅
Asyasemin2013 Hatcikbebek çok dramatik gerçekten yaşandığını bilmek insanın psikolojisini bozuyor Aynı kişinin bin muhteşem güneş kitabıda çok güzel
Belcim30 birannee416_ kesinlikle tavsiye ederim bence her insanın kitaplığında bu kitap olmalı.. Beyin cerrahı bir adamın tam ideallerine kavuştum derken kansere yakalanması ve bu kitabı öleceğini bilerek yazması konu bu yaşadıklarını kaleme almış…
portakallikurabiye Kırmızı şemsiyeli kız Şuan okuyorum akıcı bir kitap II. Dünya Savaşı’nda Londra’da iki kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Okumalısınız.