Ayseguloprl 11ay 20günlük bebeğim zeytinyağı falan da içirdim fayda etmedi karnıda yumuşak aslında ama zorlanarak yapıyor ve yaparken ağlıyor makat etrafı hafif kanmaya başlamış kesin çözüm diye önereceğiniz herhangi birşey var mı ?
simay32 Ayseguloprl çatlak oluşmuş olabilir kuru kayısı veya Kuru erik varsa kaynatıp icirebilirsin benim çocukta da var çatlak için thiocilline diye bı krem vermisti doktor siz doktora gittiğinizde başka kremde verebilir
-Eraymoms- Ayseguloprl makata zeytinyağı sürebilirsiniz kulak çubuğuyla ve kabiz yapacak şeyleri yedirmemeye dikkat edin tavuklu yağlı bir çorba hafif icirebilirsiniz
Kayra_68_aksaray Ayseguloprl benim bebekte 11 ay 26 günlük yesil yapraklı sebzeler hemen ishal yapiyo sürüyor ıspanak semizotu yemeğini yap yada hasla pure haline getir dene bi istersen
Ogretmenannex Ayseguloprl sıcak suya oturtun , sıvı besleyin , probiyotık kullanın antibiyotik kullandıysa bağırsak florası bozulmuştur
Ayseguloprl -Eraymoms- kulak çubuğuyla yaptım zeytinyağını hiç fayda etmiyor kuru kayısı hoşafı hepsini denedim kabız yapmayacak şeylerde yedirmeye dikkat ediyorum
Ayseguloprl Ogretmenannex aa evet antibiyotik kullandık hiç aklıma gelmemişti bundan olacağı inanın ki
-Eraymoms- Ayseguloprl inşallah bir an önce geçer ya çocuk doktoruyla görüşseniz belki şurubu vs vardır ha bide kivi genelde ishal yapıyo yedirmeyi deneyin onu
Ogretmenannex Ayseguloprl antibiyotik kullanınca beraber mutlaka probiyotik kullanın yoksa maalesef böyle oluyor acil alıp kullanın hemen etki etmez ama flora 6 ay kadar sürede tamamen düzelir . Bu sürede yiyeceklerle destekleyin çorba hoşaf gibi .
Ayseguloprl -Eraymoms- kiviyi doktorumuz bir yaşının sonrasında önermişti ondan yedirmedim hiç ama bu olaydan ötürü doktora başvuracam mecburen artık
Merizel Ayseguloprl canım kuru inciri sert ise haşla sonra minik minik bebeğinin yutabileceği şekilde kesip kavanoza al incirlerin üzerimi geçecek kadar da zeytinyağ koy bir gece beklet sabahları ver allahın izni ile çok iyi geliyor anında
Glgn_Aybrk Ayseguloprl benim oğlum da aynı çocuğum artık kabızlıktan makat çatlağı hemoroid oldu krem kullanıyoruz doktor lavman ve fitil verdi yapamadığı zaman onları kullanıyorum ne yedirirsem yedireyim yine faydası yok hep kabız