Bgmavsr İyi geceler 10 günlük bebeğim var sütüm artsın diye rezene çayı içtim içtiğimden beri bebeğimde gaz oldu bugün resmen kıwrandı 5 6 saatte anca geçti gazı başına gelen var mı daha önce benm bildiğim gaz giderir ama bu tam tersini yaptı
Eslem_Somuncu Bgmavsr banada olmustu ama eminde degilim ondanmiydi mamadanmiydi. Daha ufak oldugu icin hazmedemiyorlar sanirim sen ilk ay icme en iyisi. Bende icmistim hatta sütünede katmistim ama sonra biraktim ilk bir ay tavsiye edilmiyormuş. Suan 3bucuk aylik oldu ama o gun bugundur ne ictim ne icirdim. Sutum azalirsa icerim ama
Shylkyc Bgmavsr rezene gaz giderir. Çıkarmak için kıvranmıştr muhtemelen. Sırtına masajla tıpı tıpı yapın çıkarsın minnak 🙂
Azizeguney Bgmavsr Kimyonu bi çay bardağına koyup demlenmesini bekleyin sonra için günde 1 kere gaz falan kalmaz bebekte. Ayriyetten gaz damlası kullanmanızda da fayda var.
Bgmavsr Sin21 baştan beri yediklerimden farklı bişey yemedm bende düşündümde sadece çarşambadan bugüne rezene içtim bayaa bi
Bgmavsr Eslem_Somuncu ben çarşamba rezene içmeye başldm çarşamba geceden beri her akşam gaz sancısı bide ıkınarak çok zorluyor mama versem mamada çok kabızlık oluyo anlycamda mamada vermedm ogünden beri sütüm artınca çok şaşırdm gerçekten tamam sağolun 1 aydan snra belki denerim şu yaşdğmzn üstüne bende sizin gibi vericeğimi sanmıyorm ama
Bgmavsr Shylkyc neler yaptık akşamdan berii hiç banamısn demiyo çıkarsada ıkınma dewam ediyo bi garip bişey anlamadm ki 🤷♀️🤷♀️
Bgmavsr Azizeguney teşekkürler hemen deneyeceğim gaz damlasıda metsil başldk ama değişeceğim fayda etmedi sanırım