yldznralya Henüz uyumayan anneler belli edin kendinizi 😔 Dişimiz patladı patlıcak ama bende uykusuzluktan çatladım çatlıcam az kaldı üst dişler ne kötüymüş arkadaş 1aydır ne uyku düzeni kaldı ne keyif bebeğimi berbat etti 😔
Matmazell_ yldznralya yaa 😪 benm kızımda 4 ay 21 günlük bugün nedense uyumadı 1’den beri uyutmaya çalışıyorm sürekli elimi battaniyesini bişileri ısırma derdinde acaba diş mi uyutmadı kuzumu 😪 hiç böyle yapmazdı
yldznralya Matmazell_ bizim alt dişlerimiz 4buçuk aylıkken patlamıştı 4.ay aşısıyla birlikte aşı diş huysuzluğu aynı anda oldu çok zorlanmadık ama üst dişler bi türlü çıkmadı bebeğimde bizde bitik durumdayız😔
Oglusum5357 Diste yok hc bseyde yok ama sabahlra kdr salliyoruz vucudum bazen iflas edecekmis gbi hissediyorum en ince kemigime kdr agriyor ,oyle ki uyuduğunda ağrıdan bn uyuyamiyorum
yldznralya Oglusum5357 Aynen bende öyle yorgunluktan uyuyamıyorum tam uyucam bu sefer tekrar uyanıyor hadi bakalım sar başa 😔
Dorukmustafa Ben de uyutmaya çalışıyorum hala sallıyorum 😭 durduğum an ağlıyor uyanıyor halsiz artık uyu diyorum diş ağrısı var 😭
Dorukmustafa yldznralya 7 aylık canım hangisi çıkacak sürpriz ben de bilmiyorum ama hem alt hem üst beyaz gözüküyor