emilia Kızlar eczaneye gidiyorum, hangi ilacı alayım reçetesiz ne alınır? Kabıza iyi gelecek her şeyi denedim.. 18 aylık
zilan26_ emilia eczaneden kac ayliksa ona göre lama al hemen yapar bende gaz için gitigimde lama yaptı hem gazini çıkardı hemde kakasını yaptı emilia
glrrak emilia Sabahları zeytinyağ içirin kayısı kaynatıp onu içirin kayısı anında etki ediyor. İlaç kullanmaya gerek bile kalmaz hemde ilaçsız tedavide mümkün😊
emilia civcivoz zilan26_ zilan26_ Minel-inannesi glrrak Eysar Ayseguloprl Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi öncelikle lavman yaptırdım çocuğum rahatladı. 🧡
Eysar emilia canım ilk olarak lavman yaptır çünkü o ilaç asla birden yumuşatmaz ilk lavman yaptır sonra ondan ver
Ayseguloprl emilia bizde de aynı sorun var makat etrafı hep kanıyor kullanmadığım krem kalmadı bez bile değiştim zeytinyağı içirdim zeytinyağı ile ovaladım ama kabızlığa bir türlü çözüm bulamadım çareyi burda arıyorum
zilan26_ Ayseguloprl acile gittiğimde yaptı ama eczaneden de alabilirsiniz kaç aylık olduğunu da söyleyin ona göre verir
Minel-inannesi emilia lavman yapin once, sonrasinda sabahlari duzenli zeytinyağı icirin. Gun icinde bol bol sıvı teklif edin. Meyvelerden sekersiz komposto yapin. Kabizlik yeni olan bisimi surekli mi?
civcivoz emilia önce lavman yaptırın o birikmiş sert kaka anca öyle çıkar sonrasında da dulcosoft kullanın o da kakasını yumuşatıyor ama 2gun sonra etki etmeye baslar ama yine de önde sert kaka olduğu için onu anca lavmanla kolayca çıkarır
sblnzl emilia kuru kayısıyı suda pişirip hoşaf gibi verebilirsiniz veya suyunu ayrı posasını ayrı ayrı verebilirsiniz hemen etki eder