dilan2431 Hem mama hem emziriyorum bebeğim 1 saat emse de doymuyor ve 2-3 saat arayla sağım yaptığımda toplam 60 ml süt çıkıyor artar mı sizce
nazlii1_ dilan2431 başlarda 60ml bilr çok iyi. Ama sürekli makineyle sağım yapmayın bu sefer sütünuz tazyikli olur benim öyle olmuştu 3 4 ay tazyikli oldu sonradan düzeldi Bol bol emzirin hem süt artar hem bebeğin çene kası gelişir
BellatrixLestrange dilan2431 1 saat emse Bile aktif emmiyor olabilir küçükken genelde uyuyorlar da. Omega 3 çok iyi gelmişti bana. Solgarin emziren anneler için olan b12si var kullananlar çok memnun. En önemlisi de su bence. Daha yeni ise 1 2 aylik bebek için 60 ml çok iyi bence ama takviye kullanmak gerekiyor mutlaka artmadı diyip moralinizi bozmayın düzenli kullanımda bestlak süt damlasının falan çok faydasını gördüm
huzurluaycicek Eczanede sut arttırıcı takviyeler var, vitamini katılmış da var, ayrıca bulgur, dere otu, tahin, susam, sebze, çok su icmek vs de arttirir
dilan2431 huzurluaycicek hepsini yapıyorum ama banamısın demiyor süt artırıcı kullanıyorum dut kaynatıyorum incir hurma yiyorum bulgur gaz yapar dediler sütüm artsın da varsın gaz yapsın dedim ama yok hep aynı bazen daha az oluyor kafayı yicem