Ulucunannesi Çarşamba günü sünnet olacak oğlum. Olduktan sonrası sancılımı cok ağlıyorlarmı? Kaç gün sürer acısı?? Deneyimleri paylaşır mısınız 😐
hndathn Ulucunannesi 9 aylıkken lokal anesteziyle doktorun önerisi üzerine eski Usul dikişli oldu.15 dk sürdü.Sadece sünnet sonrası ilk idrarda ağladı doktorda bu istediğimiz birşey demekki idrar yaptığının farkında sıkıntı yok dedi. Siraliyordu o süreçte eve geldik hayatına kaldığı yerden devam etti.sadece ilk gece rahat uyusun diye 1 çay kaşığı ağrı kesici verdim ertesi gün ona bile ihtiyaç duymadı 3 güne dikişlerini attı 5. Gün herşey normale döndü
YavuzAli33 Ulucunannesi tamamen bebekten bebeğe değişiyo bence maşAllah diyeyim benim oğlum hiç bilmedi ağrı kesici de vermedik hiç sadece bir kere besini değiştirirken yapışmıştı ağladı o kadar onun haricinde iki krem kullandık biri sarı renk diğeri şeffaf renkteydi aşını hatırlamıyorum doktorumuz bunu bolca sütün bitince de daha kullanmanıza gerek yok demişti her altını açtığımızda bolca sürüyoduk özellikle sarı olanı çok çabuk toparladı
egekusunannesi Biz 4 aylıkken yaptırdık sünnetini oğlumuzun. İlk çişini yaparken çok ağladı.zaten her bez değiştirmede pipiyi köküne kadar indirip sildiğimiz için ağlıyorlar ama 2.günden sonra hiçbir şey hissetmemişti bizim oğlumuz
Laylaaa Merhabalar ben doğduğu gün yaptırdım 1 hafta oldu neredeyse geçti ve neredeyse hiç zorlanmadık yenidoğanda pipiyi açma sıyırma durumuda olmuyor
Ulucunannesi hndathn bizde 5 aylığız lokal anestezi ve kendi dökülen dikiş ile yapılacak cok hareketli cok ağlarsa diye kendimi kasıyorum sürekli.
Ulucunannesi YavuzAli33 duymuştum kremleri. Sarı dediğinizi arkadasım kullanmış. Soracagım doktora vereceğim dedi ama sünnet sonrası aşamaları o zaman konusuruz dedi. Şimdi bir krem verdi bir saat önce onu sürecekmişiz. Canı acıcak diye korku var bende
hndathn Ulucunannesi sadece iğne vurulurken ağladı oğlum sonrası hiçbir sıkıntı yoktu. İnşallah sizde kolay atlatirsiniz
YavuzAli33 Ulucunannesi öncesinde herhangi bir krem kullanmadık ama biz sonrasında kullanmıştık öncesinde uyuşturmak için iğne yapmışlardı hiç bilmedi zaten sünnet anında da tamamen uyuşuyo bişi hissetmiyorlar içiniz rahat olsun 🥰5 aylık sünnet yaptırmıştık