Fasulye12 Parke yaptırdık ama çok tahta tozu çıktı. En pratik nasıl temizlerim? Hangi deterjanı kullanmalıyım? Süpürdükçe hiç temizlenmemiş gibi duruyor. Temizliğe girişeceğim için sadece okuyup geçerim , önerilere cevap veremeyebilirim şimdiden teşekkürler 🌸
Limonlucheskek Fasulye12 Güzel günlerde oturun canım bizde geçen hafta yaptırdık ilk başta süpürdüm sonra iki kere sildim silme suyun içine beyaz sirke ve Arap sabunu koydum şu A101 de satılanlardan aldım tozu filan kalmadı ama yine 2 gün filan silmeye devam ettim hergün süpürüp silip şimdi hiçbirşey kalmadı
endoplazmikretikulumiste Fasulye12 ben sıcak buhar makinası ile temizliyorum haftada 1 parke ve diğer tüm zeminleri kabarma filanda yapmıyor çevrende de çok kullanan var bir sorun olmadı o derece sıcağa hiçbir mikrop dayanmıyor
Fasulye12 Dedektifgadget bu bildiğimiz eski tip olanlardan değil mi , Arap sabunu katkılı temizleyiciler değil?
ZeyzeyinAnnesi1 Şokta bir ürün vardı kahverengi parke ve ahşap temizleyicisiydi sanırım adı güzel bir ürün
Fasulye12 Limonlucheskek aynen bu denilenleri aldım . Ya zaten uzun bir süre daha toz kusacak ama en azından temizleyebildiğimiz kadar temizleyelim de. Teşekkürler🌸
Fasulye12 Dedektifgadget çok teşekkürler , Arap sabunu yerleri , sirkeyle de camları sildik. Temizlik akşama kaldığından tam göremedik ama gayet temiz gözüküyordu 🌸