neolmusyaani Hanımlar kina hazırlarken sadece suyla mi yapılıyor saçına kina yapanlar anlata bilir mi rica etsem?
kubranlckr7 Ben akşamdan kalan çayla yapıyorum içine soğan kabuğu filan da koyuyorum güzel renk katıyor
neolmusyaani kubranlckr7 soğan kabuğu ne yapıyor acaba İnternet’e zeytin yağı falan da dedi kafam karıştı buraya sorayım dedm bnde
[silindi] neolmusyaani ben siyah hint kınası yakıyorum 3 paket kınaya Bi su bardağı çay kıvamına göre zeytin yag döküyorum yıllardan beri öyle kullanıyorum ama diğer kınayı bilmiorum
neolmusyaani Cerennx zeytin yağı evet duydum emin olamadım yapan varsa belki söyler dedm.. beyazlık var epey boya yerine kina tercih etmek istedim sağlıklı olur diye
kubranlckr7 Evet canım zeytinyağı saçı besliyor parlaklık katıyor bende koyuyorum biraz 1 su bardağına yakın su biraz soğan kabuğu kaynatıp ılıdıktan sonra çayla birlikte karıyorum bakır renk gibi oluyor
Cerennx neolmusyaani ben öyle yapmıştım güzel olmuştu yıllar önce saç dökülmesi için mi yakacaksın kınayı
neolmusyaani Cerennx hayır beyaz var birde hoş renk oluyor annem yapardı ordan biliyorm ama daha detaylı bilen annelere sormk istedm
Coynes Bende yapmak istiyorum sacim cok kepekleniyor 😒 Ama boya var acaba kinayi ustune sursem olurmu
neolmusyaani Coynes boyalı olan kısmın rengi tuhaf olabilir belki kinadan sonra.. iyice çıkmasını bklleseniz daha mı iyi olur ki tam bilmiyorum ama hiç o şekilde yapmadim