Limonlucheskek Bebeginibekkleyenn Dünden zeytinyağlı yaprak sarmam var yanına mercimek çorbası istedi eşim yeter 😂
nazlii1_ Limonlucheskek yaprak sarması meze gibi bisey bizde ya ana yemek olarak doyuyo musunuz onla😬😬😅
nbanba Tavada tavuk kızartma Pırasa Bulgur pilavı Mercimek çorbası salata ayran tabi bunlarin yarısını yapabildim yarısını eşim gelince yaparım oğlum uyuyunca uyumak istiyorum
tuba2323 Bebeginibekkleyenn Domates çorbası Zeytinyağlı sarma Biber dolması Bir de köri soslu tavuk istendi
Duygusaljelibon_ Bebeginibekkleyenn kocacım geç gelcek yemek işi bana kaldı kanat kızartcam yanına patates kızartması yoğırtlama şekli yapasım var pilav kilo yapıyo ya kdkddk
66arasim Bebeginibekkleyenn Az önce. Bu kaygidaydim çok afedersiniz et çıkardım onu pisrcem artık yaninada pilav salata alalh bereket versin sebze yemeyen bir eşiniz varsa sahada zor bu durum ben ayırt etmem ama o yemez🙄
Pamuk_esos 66arasim ay ay eşimde etse yemez hiç çorba içmez her gün sabahtan başlıyorum ne pişirsem diye
Duygusaljelibon_ Beyninizikullanmakucretsizdir aşkım yoğurtlu ya ekmeksiz yerim o çok şişirmiyor da pilavı görünce kendimi kaybediyorum kdkdk
Beyninizikullanmakucretsizdir Duygusaljelibon_ valla bende dayanamıyorum gizli şeker olduğu için bana yasak ama kendimi tutamayıp yiyorum 🥹