yaren_msll0 Kızlar kızım bugün tam 8 aylık oldu yere koyduğumda yüz üstü dönüyor bacaklarını karnına çekmeye çalışıyor ama devamı gelmiyor 2 dakika sonra ağlamaya başlıyor nasıl alıştırabilirim destek verdiğimde de aynı şekilde kafasını yere vuruyor bu sefer
Muhammedaliannesi yaren_msll0 aynısını bizde yaşıyoruz bizde bugün tam 8 aylık olduk aynı gün doğmuş bebişlerimiz ama hiçbir çaba yok maalesef bizde de ama çok takmıyorum açıkçası 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
havvamete yaren_msll0 benim bebeğimde öyleydi ellerini tutup ileri atmayı gösterdim ayakları öne doğru sürükledin 1 haftaya alıştı 7 aylık emekledi
yaren_msll0 huzurluaycicek uzanmaya çalışıyor sonra yorulup kafayı yere vuruyor dişleri olduğundan dudağını patlatır diye endişeleniyorum canım
yaren_msll0 Muhammedaliannesi 7 Temmuz doğum tarihimiz canım ilk bebeğim olduğu için fazla endişeleniyorum sanırım birde etrafta gördüğüm duyduğum kadarıyla kafaya takıyorum
yaren_msll0 elifffa her bebeğin gelişimi farklı olur diyorlar ama genede annelik kafası bi sıkıntımı var diye düşünmüyor değilim 🥹
Muhammedaliannesi yaren_msll0 bizde 7 Temmuz ne güzel tesadüf 😌 takılma boşver bana da hep diyorlar bu niye emeklemiyor niye bir yerleri tutup kalkmıyor ne yapabilirim ki yani her çocuğun gelişimi farklı bazı bebekler emeklemeden yürüyor hiç takılma benimde ilk bebeğim en iyisi zamana bırakmak benim arkadaşımın kızı vardı o da çok çabaladı ama emeklemedi sonra kız bıraktı artık zamana bırakıyorum dedi iki gün sonra kendi kendine 10 aylıkken emekledi 🤷🏻♀️
yaren_msll0 Muhammedaliannesi malesef susturamıyoruz kendi bilmez cahilleri 😊 genelde yürütece koyuyorum işlerimi ancak o şekilde halledebiliyorum
Muhammedaliannesi yaren_msll0 ben yürüteç hiç kullanmadım işlerimi ya o uyuyunca yapıyorum ya da akşam eşim gelince maalesef ailelerimiz de bize uzak başka şehirlerde yaşıyorlar 🤷🏻♀️