emilia Kuzummmm Sütlü İrmik Tatlısı her hafta yapıyorum, bir de ıslak kek çok sık yapıyorum 🥰 Nefis yemek tariflerinden hep bakıyorum
Mikoiledikonunannesi Kuzummmm en son yapiklarimdan skildim.artik bende burda bekleyeyim . Ha bide Kıbrıs tatlısı,saray sarması , muzlu pasta , uzumlu kek , şeker pare , piyano kek , kadayıf , bugünlerde gullaca sardım siz yaptınız mı hiç .
Cigdemss Kuzummmm sütlü tatlı genelde kazandibi , kadayıflı muhallebi , tavukgöğsü profiterol yaparım misafir gelecekse değiştirirm sürekli denerim. Ama en iyi bunları yapıyorum
Allahkahretmesin1 Kuzummmm nefis yemek tarifleri sayfasında piyano kek var en sık onu yapıyorum sanırım bir de rulo pasta çok kolay ve lezzetli oluyor son 1 aydır da baklavaya taktık kafayı her hafta minik bir tepsi baklava yapıyorum 😂
153s34 Kuzummmm magnolia yapabilirsiniz. Tiramisu olabilir. Cheescake olblir. Veya sebastian 🤤 tabi bayağı pahaliya patlayablir 😂
Mikoiledikonunannesi Allahkahretmesin1 baklavayı hangi tariften yapiyosunuz acaba dün kaynamamdan aldım tepsiyi bugün hastalandım yapamadım
Ecemsultan Kuzummmm tatlı değil ama size Starbucks keki var onu önereyim nefis yemek tarifleri de çok güzel oluyor mutlaka yapın derin
Allahkahretmesin1 Mikoiledikonunannesi https://www.nefisyemektarifleri.com/midye-baklava-nasil-yapilir-ev-baklavasi-tarifi-videolu/ Bu tarife göre yaptım bende minik bir tepsi vardı 25 tane falan anca alıyor 2 güne kalmadan bitmişti dün tekrar yaptım 😅
Mikoiledikonunannesi Allahkahretmesin1 himm midye çok severimm . Ama bu googleye yazınca ilk çıkan nefis yemek tarifleri de ki varya işte ben onu yapmayı düşündüm yorumlarda baya iyi
Allahkahretmesin1 Mikoiledikonunannesi her baklavaya olur zaten hamuru şekil önemli değil yani ilk defa yapmama rağmen hamurunu çok kolay açtım hiç yırtılmıyor