nurturkdal Meme ucu catlagindan daha dogrusu yarilmasindan heralde en cok ben cekmisimdir. Lansinoh lanolin krem ve zeytinyagiyla basla gecmezse aile hekimi onayiyla fito veya hamazinc kullan yine de gecmesse cildiyede madecassol yazdir baktin yine gecmiyor son care cildiyeci eczanede kimyasal ilac yaptirtiyo oyle yavastan geciyor. Insallah sen buralara kadar gelmezsin de benim gibi. Ama emzirmeyi birakma.
Cisemmuge Garmastan daha iyiymiş. Onu alın bence biraz pahalı ama. Ben hep Lansinoh kullandım ama kıyafete geçiyor izi, güzel kıyafetinizle sürmeyin. Bir de Lansinoh Lanolin var. Doktor bana Stafine diye antibiyotikli bir krem verdi bir de ucuz ama çok iyi geldi tabi iyice yıkamak lazım emzirmeden önce. Ayva çekirdeği ve zeytinyağı da doğal çözümleri ama onlar iyileştikten sonra genel olarak nemli tutmak için bence, en azından bende öyle oldu. Çok kötü bir acı Allah yardımcınız olsun ta sırta vurur ağrısı. 😞 Anne sütü de bekletilebilir ayrıca. O da iyi gelir. Bu göğüs kalkanlarında bekletiyorlarmış sütü, ben öyle denemedim. Sürekli havalandırın, sütyen falan giymemeye çalışın. Bu süreçte de mümkünse göğüs ucu alıp emzirin, iyileşinceye kadar. Yoksa emzirmekten soğutur o acı ve ağrı. Geçmiş olsun tekrar. Sağlıkla büyüsün bebişiniz.
Safiyekaraarslan Krem falan boşuna uğraşmayın silverette gümüş kapaklar var onları kullanın sadece biraz ürün pahalı ama kremlere boluna par vermeyin