Vikvikk oioi nin ürünlerini vakumları için alacaksan üzgünüm ama hiçbir işe yaramıyor. Daha doğrusu bebeler çok dikkatli, nerden tutup çekmesi gerektiğini çok hızlı öğreniyor. Başlangıçta bir yemek kaşığı maksimum verdiğim için ben çay tabağı kullanıyordum ne yalan söyleyeyim. Oioi nin bölmeli tabağını kızım büyüdükten sonra yani artık tabağı fırlatıp atmaması gerektiğini öğrendikten sonra kullanmaya başladım ki o da o kadar para verdim diyerek kullanıyorum. Ben blw ile ilerledim tadımlardan sonra. Bunun için de mama sandalyesinin tepsisi tabağımız oldu. Mutlaka kolay yıkanıp, kuruyacak bir mama sandalyesi tercih edin. Kaşık olarak dişler gelene kadar wee babynin silikon uçlu kaşıklarını kullandım. Oioi set almıştım o kaşık hem kısa ben zorlandım hem de çok kalın. Ben beceremedim. Dişleri çıktıktan sonra da mamajoonun uzun saplı kaşığını kullandık. Derin olduğu için hem çocuk daha fazla gıda alıyor hem de uzun olduğu için siz yedirirken rahat ediyorsunuz. Mamacup edinin mutlaka. Tabi o biraz ilerisi için. Ben sizin aylardayken kaşığı boş bir şekilde eline vermeye başlamıştım. Blw en başından kararımdı, kaşığı tanısın, kavrasın istemiştim.