eda_28 Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız ben bıktım artık her gün ne yapacağım diye düşünmekten biraz öneri lütfen 😅
prens_prensesannesi Yaprak sarıcam yanına birde poğaça yaparım bide çay ohh misss😂valla hayalim bu şekilde 2 çocukla bakalım ne kadar zamanım olucak yapmaya
Aleyunll Dünden kalan mercimekli erişteli yoğurt çorbası ve tavuklu patates yemeği var yanına da pirinç pilavı yapacağım 🥰 afiyet olsun size de
maveraben Dünden domates çorbam var yanına Arnavut ciğer ve patates kızartma yapmayı düşünüyorum birde soğan salatası mükk
Beratim17 eda_28 suaan annemdeyim eve gidince ne yapacağım bilmiyorum ama aklımda Yürek aldım onu kizarticam baharatlı bi şekilde Yanına da mercimek çorbası Salata bide kek yaparım yeter çok şükür
Liyosunannesi eda_28 aslında aklımda nohut yemeği vardı ama eşim tavuk haşlama istedi yanına pilav ve salata yaparım muhtemelen 🙂
Karananannes eda_28 yoğur çorbası dünden vardı domates soslu köfte ,patates püresi,spagetti salata yaparım bide
araspoyraz eda_28 kayinpeder pazardan ıspanak almış sağ olsun kaynanam biraz da bana getirmiş Ispanak yemeği yaparım Çocuklara şehriye çorbası
153s34 eda_28 buzlukta tavuk but vardi onu ckkardim soslayp firina aticam,domates corbasi yaptm. Aksmaa da makarna yapcam inşaallah. Belki bide salata tamam 😂