momybaby arkadaslar, son zmnlarda ev boyatan var mi. evet metrekareye gore fiyatlar degisir biliyorum ama ortalama bi sey ogrenmek istiyorum. yorum yapacak olan varda tsk ederim
zehraclkk momybaby tadilata giricek evim daha fiyat almadım ama en son annem yaptı annemin 2 dairesi var dubleksli ve 130 m2 sadece alt katın metrekaresi üst kat ona göre bi tık daha büyük toplam 25 bine boyatmıştı
153s34 momybaby ya cok yeni degil aslnda ama arkadssm yeni evlendi o boyatmsti, 3-4 ay belki oluyordur, ev 80-90mtre kare arasi, 8bine boyatmisti. Tbi yilbasindan sonra fyatlar ne olmustur blemem 🥲
Belcim30 momybaby eltim boyattı evi büyük 3+1 ama ortada oda kadar bir giriş var mutfak falan hepsi boyandı 10 bine boyatmıştı
Zeynepp054 momybaby Biz boyattık 2 ay önce. 4bin civarı malzemelere verdik. 7binde işçilik yani toplam 11bin falan tuttu. Ayrıca yemeği falanda biz verdik eşim yemek söyledi boyacılara 2 günlük onlarla birlikte 12 bine gelmiştir
Zeynepp054 momybaby Evet bende çok şaşırdım 7-8 bin civarı düşünüyordum birde tanıdık olduğu için bu fiyatmış şok geçirmiştim