Aleyunll bubiss siz hiç paketli gıda yemiyor musunuz ya da yavrunuz sanki hiç paketli gıda yemeyecekmis gibi konusuyorsunuz herşeyi her zaman biz yapamaya biliriz dimi
bubiss Aleyunll içinde şeker olan hiçbir şeyi ve paketli gıdaları vermiyorum evet. İlerde yer tabii ki ama şu an benim kontrolümde olduğu sürece yedirmeyeceğim.
Aleyunll Kelebekakkor99 haklısınız tabi ama her zaman da kendim yapamam dimi bazen alternatifler iyi oluyor
tmrs34 Aleyunll kızlar belki anne çalışıyordur vakti yoktur yapmak için bu kadar üstüne gitmeyin 😜 canım Og natural ben denemelik aldım bir dahakine kendim yaparım
153s34 Aleyunll daha bu sabah ek gida icin tariflere bakarkenn gordum. aşcianne sitesinde biskuvi vs satisi var ama aşiri paahali geldi bana,tabi sizi bilemiyorum 😊 oraya da bakabilirsiniz 🌻 icerigi sekersiz gayet guzel
nursenbaris Aleyunll uzmanlar bebe bisküvisi önermiyor kendin evde yapabilirsin tarifleri var internette
birinsan14 Aleyunll OG natural içinde şeker yoktu diye hatırlıyorum. Çok da güzel. Kızım hipp sevmiyor og natural daha çok seviyor. Ben 1 yaş sonra dışarıya çıkarken alıyordum yanıma atıştırmalık gibi daha erken vermedim