pruplem Kızlar oğlum 7-8 kilo var henüz 3. Ayı yeni bitirdik. Kollarım bacaklarım belim kalmadı pışpışla sallanmaktan. Siz nasıl uyutuyorsunuz Allah aşkına bir biz mi böyleyiz.. fizik tedavi doktoruna gideceğim kas gevşetici için yoksa ölecwğim sanıyorum. Uykuları çok zayıf 30 dk bile zor uyuyor hiç dinlenemihrojm. Siz nasıl uyutuyorsunuz lütfen yardım bir fikir verin :(
asya343 pruplem Bende gece uykusuna yatırırken kucağımda biraz gezdiriyorum benimki de 3 ay 5 günlük 7 kilo , sırtım kopuyor artık ağrıdan 🥺 gündüzleri ana kucağında uyuyor bende yatağa götürmüyorum uzun uzuyor orda
mrvbcr0 pruplem Kızımda aynıydı hamak kurtardı hayatımızı ebebekte satılıyor isterseniz resim atabilirim. Yoksa heryerimde fıtık çıkacaktı belki de çıktı 😅
EbruBoluKaya 5 gün sonra 4 aylık olucaz gece gündüz kucakta uyuyoruz bazen emerken bazen kucakta dolaşırken uyuyor ama beşikte asla yatmıyor
Annesininkuzusu-19 Ben sırf bunun için hamak aldım , gündüzleri hamakta uyutuyorum, gece uykusuna geçerken aşırı direniyor kucakta sakinleştirip hMamakta devam sonra yanıma alıyorum valla emzirmeye