Smr29 Kızlar hani bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu mu ne çekiliyor onun için devlette önce gidip gün mü veriyor, kaç gün sonraya verir acaba ben belki verdiği gün burda olmam. Bir yandan da özelde mi yapsam acaba orda süreç nasıl işliyor
birprensesanesi Smr29 çocuk doktoruna götürüp o size usg günü veriyor iki bacaktaki ölçümü yapıyor sonra raporu çıkarıyor eğer iki bacakta eşitse bişey olmuyor çıkıklık varsa birdahaki aya birdaha gün veriyor malesef bizde çıkıklık vardı her ay gidiyorduk şükür düzeldi
Dedektifgadget Smr29 bebeğim 2 ay 3 günlük Bana 29 marta gün verdi devlet hastanesi özele gitsem dünya para 90 süresi var dedi kadın
alin12_ Smr29 biz dün çekildik kalça ultrasonu.ultrason tarihini belirlemek için önce çocuk doktoruna götürüyorsunuz o sizi ultrason bölümüne yönlendiriyor.oradan gün alıyorsunuz.bize 10 gün sonraya randevu vermislerdi
beyoglu67 Smr29 1. Ay kontrolünde doktor beni yönlendirdi. 2 aylıkken kalça ultrasonu yaptir dedi. Devlet hastanesinde yaptırdım gittim hemen randevu aldım 2 aylıkken yaptirdim Erken gitme bence Çünkü tam oturmamış deyip gönderiyorlar tekrar gelmeni istiyolar
01012024 birprensesanesi geçmiş olsun kaçıncı ayda düzelmiş oldu oğlumdada var haftaya 2. Kez bakılacak ama ben çok gerginim geçmemişse diye
ahsengunesveannesi birprensesanesi bizim sağ bacak 65 sol 64 sizce bı sıkıntı var mıdır sonuçları göstermeye gittim doktora hicbisey demedi
Beliz79 Biz devlette yaptırdık 2 aylıkken. Gittik çocuk doktoru muayene etti usg dedi kayıt yaptırdık aynı gün içinde 10 dakika sonra baktılar doktorumuza gösterdik döndük. Toplam muayeneyle beraber 40 dakikada hallettik işimizi
beyoglu67 Smr29 ben kizimda erken gittim bir sy bosuna cift bez taktim çocuğa Oglumda iki aylıkken gittim sorun yok dediler geldim eve Siz bilirsiniz tabi