soulmate35 bebeğim 4ay 23günlük ve 150cc mamayı bitiremiyor 40-50cc kadar bırakıyor zorla içiriyorum geri kalanını eskiden hepsini bitirir daha da isterdi ama artık sanki biberonla oyun oynuyor icmek istemiyor gibi bu neden olur 🥲
soulmate35 soulmate35 çok az yoğurt, meyve falan değdirmiştim ağzına alışsın diye o yüzden reddediyor olabilir mi sizce
mercimegim soulmate35 bende aynı durumdayım 3 buçul aylık benim ki tamamen mamayı bıraktı hiç biberon emmiyor napıcam bilmiyorum delirmek üzereyim
soulmate35 mercimegim yaa daha kücükmüş sizinki de o dönemlerde oluyor meme,mama reddi umarım gecici bir dönem olur sizin için
soulmate35 kimbumadam ama kızınız katı gıdalar da tüketiyordur o yüzden problem olmaz tabiki bizim geçen ay biraz az kilo almis diye doktorumuz mama ccsini arttıralım demişti bilmiyorum ne yapıcam zaten bir haftaya tadımlara başlayacağız umarım onu da reddetmez
kimbumadam soulmate35 Evet canım ama o aylarda da 120 içiyordu.Hatta geçen haftalarda iştahı azdı 150den az içmişti Ara ara oluyor yani Red olsaydı hiç içmezdi