Melahat-duyar5151 Arkadaslar 6 aylik bebegim var esimle iliskimde az bi damla gitti hamile kalirmiyim cok korkuyorum dogum kontrol kullanabilirmiyim acaba
Emir_mom Melahat-duyar5151 Emziren anneler için de ertesi gün hapı var nöbetçi eczaneden alın kullanın vakit kaybetmeden.
Ebrupinarrr Melahat-duyar5151 Ertesi gün hapı kullanmalısınız şuan Hamile kalma olasılığı var Korunmasız ilişki söz konusu
AnVN Melahat-duyar5151 kalabilirsiniz tabi ki ertesi gün hapı kullanın ama daha dikkatli olun sonrasında bir yılda 3 den fazla kullanılmaması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam
AnVN Melahat-duyar5151 imkanınız varsa hemen eczaneden temin edin adet yeni bitmişse kesinlikle ihmal etmeyin derim yinede kullanın belki şuan 600 tl dir ama kesinlikle istemiyorsanız garantiye alın
tazeanne98 Melahat-duyar5151 bilgim yok hiç kullanmadım eşiniz sorsun eczacıya başka bi seçenek de yok şu an gerçi
Melahat-duyar5151 AnVN normalde ayin 4 dünde olmam lazimdi olmadim geçikti bide ustune bu olunca kesinlikle iatemiyoruz 3 coxugum zaten olursa 4 olucak
Themom_ Melahat-duyar5151 doğum kontrolü düzenli olarak 1 ay kullandıktan sonra %100 korumaya baslıyor sonrasında da devam etmeniz gerekiyor koruma olması icin. Ertesi gün hapı kullanmanız gerekiyor oda yılda 2 kere kullanılıyor sadece. En basından önleminizi alın bence bir daha ki sefere bebek istemiyorsanız çünkü zevk suyu bile sprem içeriyor
Melahat-duyar5151 Melahat-duyar5151 esim akşam getirdi ama yasmin vermisler ben internetten arastirdim yasmin emziren anneler kullanilmamasi yaziyordu aranizda kullanan var mi acaba