bikupakahvee zeynepclk henüz 9 aylığız doktor 1 yaşında öneririm dedi yaşını bekliyorum Size ne zaman önerdi acaba
Bebeko19 zeynepclk ben yaptırdım 5/7 . Aylarda beksero ve nimenrixxx . Beksero ateş yapıyor maalesef bikaç gün ve huysuzluk onlara bağlı iştahsızlık ama sonra geçiyor çok şükür
cnslsfr zeynepclk 4.ayda yaptırdık. Ateş yaptı 39a kadar çıktı calpol ve soğuk uygulamayla 3 saat içinde ateşini düşürdük. Onun dışında bir şey olmadı, sadece sakinliğinizi korumanız gerekiyor.
aslikls zeynepclk 3. Ayında başladık ve hiçbir yan etkisi olmadı. Aslınds her aşıda olan riskler gibi ateş ve huzursuzluk belki biraz daha ağır bir aşı ama huzursuzluk dışında bir şey yaşamadık biz iki çocuğumda da
haziran09 bikupakahvee biz de 9 ayliğiz tam aşı olacaktık hasta olduk doktor zaten bir zamanı yok dedi ama sizin doktorunuzun bir yaşta önerdiği aşı neydi acaba?
bikupakahvee haziran09 menenjit aşısı için 1 yaşını önerdi canım Geçen kontrole gittik menenjiti ne zaman yaptırayım dedim 1 yaşında yaptır dedi
Efecim 5. ve 13. Aylarda yapmamızı önerdi. İlk dozu yaptırdık çok ateş ve huzursuzluk yaptı. 2. dozları 2 gün sonra yapılacak şimdiden korku sarmış beni 😏
aslikls bikupakahvee 37yi geçen ateş olmadı benim bebeğimde. Huzursuzluğu var o da 1.5 gün kadar sürdü aşı yerinde de kızarıklık vardı buz koyduk ara ara bu kadar. İki çocuğumda da böyle oldu. Tabi her bebek farklı ve her bebek her aşıda farklı sadece menenjit olarak düşünmemek gerek mesela verem aşısına da ağır diyorlar 🤷🏻♀️
Esrakdr İlk dozu bizim çok ağır oldu 3 gün huysuzluk çektik. Yarın 2. Dozu olacak bende çok korkmaya başladım valla sürekli mız mız oldu ilk asida inşallah bu daha rahat geçer .