Emir_mom erva2325 Hangi demir ilacını kullandıysam bu sorunu yaşadım maalesef.Bi demir serumu iyi gelmişti onu da yazmıyorlarmış artık 🤷🏼♀️
sedaozkan22 Feyekum ben solgar kullanmıştım 1 şişede 90 kapsül vardı oda 3 aylık oluyor hemen yükseltti genelde bu tarz vitamin takviyelerinde solgar kullanırım hepsinden de memnun kaldım
hazalrojhat Feyekum merhaba iki gün önce çok saç dökülmesinden hastaneye gittim demirim çok düşük emziriyorum da doktor ferro sanol duodenal diye bi ilac verdi kullanmaya başladım . Doğumdan sonra hele de emziriyorsan demir takviyesi almak gerekiyor
Feyekum hazalrojhat özel vitamin mi oceanin markanın bende alacam benim.dusuk çocuğum 4.5 yasinds sac kalmadı kafamda devletin ilacı da kabız yapıyor
hazalrojhat Feyekum hayır özel değil benim kardeşim kullanıyordu oda faydasını gördü . Demir eksikliginden saç dökülüyor takviye alsanız geçer dedi doktorum
Feyekum bayanukuslu aldım 3 ay iciyim ferrum yazmış doktor yeterli gelir 3 sy sonra tekrar gel dediydi
Alyaece1 Maltofer diye bi ilaç var kendimde kullanmıştım çok iyi diye biliniyor araştıradabilirsiniz tavsiye ederim