Milkmama SemaKa 2 günde 1 yumurta sarısı veriyorum şimdi 1 yaşını doldurdu artık tam vermem gerekiyor
Papatyaa21 7 buçuk aylığız en başlarda yumurta sarısını ılık suyla açıp verıyodum sora lor ekledım yetmemeye başladı e bebeğin bebe bisküvisi var keçi sütü bn ondan kullanıyorum iki tame ondan ekledim oda yetmemeye başlayınca irmiğe katıp vermeye başladım bunları şimdilik daha yeterli tam ezmiyorum taneli bırakıyorum yiyor
Kubracigimm Ceylin_mira teşekkür ederim. Allahallah neden acaba , başka bir reaksiyon gösteriyor mu peki ? Yese bile midesi kabul etmiyor , sevmediğinden mi acaba 😌 inşallah alerjik bir şey değildir , geçici bir durumdur. Geçmiş olsun 💐 iştahı bol olsun 🥰
Kubracigimm SemaKa minik minik doğruyorum patatesi küp olacak şekilde , tabada zeytinyağı işe kavuruyorum. Kavrulduktan sonra yumurtasını çırpıp döküyorum. Bunun da içine bazen peynir atıyorum güzel oluyor, seviyor.
Buse_asya23 Canda onerileriniz icin tesekkur ederim dikkate alicam. ama ekmek ici corbalarina ekledgmden beri kilomuz artti. pirinc unuda cok arada ara oğün olarak veryorum. yumurtayida haslayayim artik
Kubracigimm Tngabd tuzsuz lor peyniri veriyorum. Açıkçası kendim mayalamaya çalıştım ama beceremedim 😅 bir mandıradan hazır alıyorum.