Fadimenur0468 Niloss ay canim bende gecen ay oldum ilk dün gene oldum demekki bizi süt bu kadar koruyormus 😁 suan bebegim 4 ay 25 günlük 3. Aydan beri oluyorum yani 🙄
Fadimenur0468 As1ioz normal canim 40 cikana kadar gelir lohusa kanaman normal yani bazısının hemen kesilir 15 günde ama benimde senin gibi çok uzun sürmüstü.
Farahzeynep Ben lohusalıktan 2 ay sonra adet oldum, şu an kızım 9 ayına girecek ve hiç ağrı sızı olmuyor. Ayrıca bir bayana hemen doğuracak mısınız demişsiniz ama adet olmadan hamile kalınabilir.
Gunalpmomss Niloss doğum yaptım 40ım çıktı 2 gün sonra adet oldum hala dha her ay oluyorum oğlum 10aylık 😄 bende olmam diye umut ediyodum ama benim bünye farklıymş😄
Linaa_1 Niloss valla benm kizim 7 aylik doğum yaptgmdan belli her ayin 10 nunda olurim günü bile degsmiyo hep.oldum bnde
Sinem26 Niloss ne gızel ıste ben kızımda bır sene olmadım saatlı bomba gıbı gezıyodum adetım geldı cok sukur sakınlestım rahatladım
Mom022 Niloss ben 8 ay oldu hala regl olmadım ama artık olmak istiyorum . Potansiyel katil gibiyim. Etrafımdaki herkes korkudan regl olmamı bekliyor 😅