Niloss Ne güzelmiş adet olmamak ne büyük rahatlıkmış 😞 çok moralim bozuldu ya 5.5 ay oldu doğum yapalı millet ne güzel 1 sene olmuyor 😞
Eyllkusu Ben de bu ay oldum 😔 daha bebeğim 3 aylık. Annem 2 yaşımıza kadar emzirmiş ve adet olmamış . Ben de anne sütü veriyorum sadece ama hemen oldum :( zaten ağrılı geçiyordu mensim tekrar korkulu rüyalarım başlıyor
Masall_dyg Niloss benim kizimda 4 aylik bende ikinci kez adet oluyorum. Ve inanilmaz agrili oluyor ama yapacak bisi yok
Mucizem_0809 Niloss ben 3 ay sonrasında oldum 😂 ama doğum ne güzel nimetmiş benki iğnelerle ayakta dururdum şimdi ısırıp geçiyor ama süre uzadı 3 günde biterdi şimdi 8 güne çıktı ve 45 günde falan oluyorum
Deryaaaa Ben 7 aydır olmuyorum doktora gitsem mi diye düşünüyorum sizde olduğunuza üzülüyorsunuz herkes başka kafalarda 😂😂
Zeynephsy Deryaaaa ben gittim dr doğum Yapalı 4 ay oldu ama tık yok beni öldürüyor bu sıkıntı valla olmak istiyorum doktorun bana dediği 1 sene olmaman normal 1 sene sonra görüşelim 🤨
Nilin-Annesi Benimde kızım 4 aylık ve bugün sürpriz oldu regl oldum😂aylarca olmam zannediyordum şaşırdım ama bence de daha iyi böylesi