zynphma Arkadaşlar yigenim akciğer enfeksiyonu geçirdi,birde solunum yetmezliği yaşıyor entube edildi bunu yaşayan varmı bilgilendirirseniz sevinirim
anfzya zynphma geçmiş olsun ne kadarlık benim kızım yeni doğduğunda aynı durumdan yattı yoğun bakımda cigerlerine enfeksiyonu olduğu için solunum sıkıntısı yaşıyor du antibiyotik tedavisi başlandı ciger kendi başına havalanma yapabilene kdr aşama aşama gidildi entubeden çıktı küvez içi oksijen aldı sonrasında burundan aldı derken yavaş yavas beslenmeye geçildi süreç adım adım ilerliyor
karadenizl zynphma Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah malesef bilgim yok geçmiş olsun demek istedim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
zynphma 2 yaşında canım bilgin için teşekkür ederim şuan yoğun bakım da anne baba çok kötü durumda bizde öyle 😥
anfzya zynphma en kısa zamanda iyileşir toparlar Allah’ın izniyle anne baba için çok zor bir süreç biran önce atlatirlar inşaallah bol bol dua edin 🤲 Rabbim şifa versin.
zynphma Sabah acile götürmüşler hava verip göndermiş ler sonra akşam üstü 6da fenalasmis araştırma hastanesi ne götürmüşler direk entube edilmiş Allah razı olsun dualarinzda bizede yer verin