Seraapsss Arkadaşlar merhaba. Bu akşam ilk defa kızımın kakasinda siyah iplik gibi şeyler vardı ve kakasi kokuyordu bununla daha önce karşılaşan var mı?
Fatosloya Seraapsss kıl kurdu değil içiniz rahat olsun muzdan kaynaklı tam sindiremediginden dışkı yoluyla atıyor
Ozlemete Seraapsss kil kurdu degil muzdandir. Kil kurdu olsa bebeginiz devamli kakasini ishal seklinde yapar ,istahi olmaz ,karin agrisindan aglar duramaz. Basimiza geldi oyuzden soyluyorum 😞
Aysegulisaa54 Seraapsss canın muz o ayy bende çok korkmuştum hele büyük muzlardan verince dahada belirgin oluyor küçük. Muzlaedan verimce olmuyor çok
Seraapsss Oznurozer ilk bebeğim cok panik oldum. Her muz yediğinde böyle olur mu ilk defa yedi diye mi
Seraapsss Evet komşumuz doktor onada sordum muzdanmis o cevap verene kadar duramayip buraya da yazdım emin oldum rahatlatabilir in yanıtlayan arkadaslara teşekkür ederim. Rabbim evlatlarimiza sağlık versin acılarını göstermesin inşallah hayırlı geceler
Ayseasyaa Ozlemete merhaba kıl kurdu nasıl oluyor acaba 3.5 aylık bebeğimin kakasında siyah ve beyaz iplikçikler var da. Hareketli olur herhalde değil mi kıl kurdu olsa