acemi-anne- Kızlar bebeğim 13 aylık ve gaz sorunu bitmedi akşam uyuturken sürekli kulağını saçını çekiyor. Tam uyudu diyorum saçını kulağını çekip kendini uyandırıyor gazı olduğu için mi yapıyor anlamadım bu durumu yaşayan var mı?
sinoli acemi-anne- Gaz değil de kendini rahatlatmak için yapıyordu dişten ötürü olabilir, benim kızım da 11 aylıkken falan çok sık yapıyordu diş dönemi daha sonra azalttı.
Ayanne acemi-anne- benimki de öyle yüzünü burnunu yoluyo onun için yarım kundak yapıyorum hep yoksa kendi kendini uyandırıyor
Aslaninannesi26 acemi-anne- 5 aylık bizimde 1 aya yakındır burun yoluyor kulak çekiyor saç çekiyor ama uykusu geldiği zaman veya sinirlendiği zaman yapıyor galiba kendini rahatlatmak için
acemi-anne- Ayanne bende kundak yapmayı düşündüm ama çok terliyor bir de öyle yaparsam su içinde kalır diye yapmıyorum 😔
acemi-anne- Aslaninannesi26 bizimde o aylarda başladı ama artık aşırı yapmaya başladı nasıl uyuyacağimi bilemiyorum
utkummm Aslaninannesi26 bizde 2 gun sonra 5 aylik olacagiz 3 4 gunfur yapiyo neden acaba cozebildinoz mi disleri mi kasiniyoki
Ayanne acemi-anne- benimkide terliyor ama birazcık. O yüzden ince bir müslin örtüyle kundak yapıyorum
ummu_eslem acemi-anne- kulağına eliyirsa banyo yaparken su kaçmış olabilir kulağı çınlıyordur c Benim kızım öyleydi ve kulakları ağrıyor du
Bibebek_ acemi-anne- hayır uykuya geçeceği için yapıyor. Başı ya da dişi ağrıyınca da dedikleriniz olur. Kulak iltihaplanması olabilir. Bir sürü sebep var