PoyrazEge Selam arkadaşlar bebeğim erkek 11 ay 12 günlük malum diş süreci 8. Dişi çıkıyor ve çok huysuz. Ben size bişey sormak istiyorum her öğünde kahvaltı da dahil yoğurt yemek istiyor sadece ona ağzını açıp yutuyor geri kalan hiç bişeyi yediremiyorum yesede zorla. Bugün artık sırf doysun diye yoğurda ekmek ufalıyorum ve zeytinyağı ekliyorum çok az öyle verdim nerdeyse bütün öğünlerinde sizce bi zararı olur mu bu kadar çok yoğurt yemesinin ? Yoğurda neler koyup daha besleyici bişeyler hazırlayabilirim ?
Deletedmom814 PoyrazEge canim benim oglumda yohurt hastasi sebze yemez ama ben kendimce söyle bi yöntem buldum sebze yemegi yapiyorum icine yogurt katıyorum yogurt tadimi aldigi icin yiyo😆 sende oyle yap bakalim bence yer 😆
Deletedmom814 PoyrazEge mesela sabah kahvaltisinda kabak patates havuc rendeke yumurta kır yogurtta ekle omlet yap ver yesin 😆
bluem PoyrazEge yogurt ve ceviz yada yogurt findik karstiriyorum ben bazen meyve ve yogurt karstiriyorum tavsiye ederim
PoyrazEge Deletedmom814 valla kuzum bende bugün sarımsaklı tarhana yaptım onu çok severek yerdi dişten önce ama tabi bugün yemedi. Yoğurduna karıştırdım 2 kase yoğurt ekmek ve Tarhana karışımını yedi 😳 ne yoğurtmuş yaa valla
Swtlna 11 ay 13 günlük, 7.diş geliyor sanırım bizim de, biz de aynı durumdayız sadece yoğurt ve ekmek yiyor. Ceviz, meyve falan katsam mı diyorum ben de yoğurduna. Geçici bi süreç olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorum
Deletedmom814 mesela bugun maydanoz bezslye patates havuc kabak bulgur zeytnyagi katarak yemek yaptim sonra yedircegm zaman yogurtta koydum yedi hepsino masallah yogurt baskın bi tat oldugu icin ondan yiyo herhalde
PoyrazEge bluem muz koyuyorum elma rendeliyorum bende ama fındık la cevizi de yarın deniycem inşallah yer de farklı bişeyler girer midesine 🤦♀️
Deletedmom814 PoyrazEge bak iste benimde oyle oluyo karıştır gitain her yemegine ben oyle yapiyorum zararini gormedim valla. yok canim bizde sonucta pogaca vs yaparken yogurt yumurta karistirmiyo miyuz omlet tarzi oldugu icin bise olmaz yani pankekker yapabilirsin bak bide sebzeli yogurt corbasi yapiyorum gene kabak havuc patates pirinc nane katarak sende yap kesin yer😆
PoyrazEge Deletedmom814 bugün mü menümüz yoğurt çorbası yemesini umuyorum hadi bakalım teşekkür ederim canım 😊💕
Ugur11 Benim oğlumda 9 bucuk aylık ve yoğurtçu resmen yoğurt hastası çok seviyor bende genelde yoğurtlu sebze çorbası yapıyorum başka bir yemek yaparsam da mutlaka yanına veya üstüne yoğurt döküyorum yoksa yemiyo aşırı peynir yoğurt yiyor 😊 herşeyin fazlası zarar derler ya hani bu kadar yemek zararlı mı bende bilmiyorum umarım bilen çıkar
PoyrazEge Ugur11 hem biz peynir sevmiyoruz ama yoğurt tan artık ben kusucam az kaldı saat başı versem yicek 🤷♀️ Anlamdım bende. Zararı yoktur umarım
Deletedmom814 PoyrazEge kabak havus patates falanda rendele canim bari sebzeleri oyle yesin ayni benm oglan gibii ya yogurtlu herseyi yiyo