Angel_23 Bebeğim 7 aylık aaa deyip kafayı sağa sola sallıyor yaklaşık bir haftadır normalmi dişte geliyor acaba ondan mı anneler sizlerin de bebeği kafasını sağa sola sallılormuydu
LanetOlasiFederaller Angel_23 normal canım genelde uykua gelince yapıyor benimki de , ben de ilk zamanlar korkmuştum 😄
Cicektebenimcicekligunlerde Angel_23 uyku gelince yada diş sancisinda yapıyorlar benim ki otobüste falan eee diye sallardi kendini vicdan azabı duyardım 🤦🏻😃
Adaalinamm Angel_23 bugün tamda 3 buçuk aylık bebeğim için hastaneye gittim ve doktor normal olduğunu söyledi kafasını titretir tarzda sallarsa sorun dedi gayet normal karşıladı benim bebeğimde sürekli sağa sola çeviriyor kafasını
Anatotales Angel_23 normal sallanarak uyumak istiyordur eğer sallıyorsanız yada yeni keşfetmiştir büyümenin bir parçası bunlar endişe etmeyin
Angel_23 LanetOlasiFederaller aynen Google’dan bakınca otizm diyor hiç bilmiyorum da ilk bebeğim korktum yani 🥺 teşekkür ederim
Angel_23 Cicektebenimcicekligunlerde aynen aaaaa diyip sallıyor bazen demeden sallıyor bugünde baktım bardağa çat çat diş sesi geliyor ondan mı acaba yapyoo dedim 😌
Cicektebenimcicekligunlerde Angel_23 otizm 3 4yasinda bir çocuk anlamsiz aaa diye sesler çıkarır sallanır falan bulgulardır.bebekler için geçerli değil onlar int çok takılmayın baş agrisi yazsanız kanser öksürük yazsanız korona çıkar 🤷🏻