Alerjikrinit Eşimin arkadaşının 2.oğlu sünnet oldu. İlk çocuklarımızda altın alış verişi yapıldı altın harici güzel bir hediye önerir misiniz bebek 10 aylık
deniztalta Yani para takmak mantıklı ,ama illa bişey alacaksan ve yakınsa muhabbetimiz ,güzel bir takım al çorap zıbın yanına bir pijama takımı normalinden bir yakkabı vs olabilir yada normal bir takım beşik yada yada bebek nevresim takımı alabilirsin
Alerjikrinit deniztalta 2.erkek çocuğu olduğu için bu tarz şeyleri hep var. ☹️ doğumunda isimli nevresim takımı yaptırmıştım ona da burdan fikir almıştım . Yakın o yüzden para takmak yerine özel bir şey alayım diyorum ama hiç iyi değilim bu konuda.
Alerjikrinit haziran09 100 dolar taksan gramdan fazla ediyor paramızın yerlerde olması bunu bile etkiliyor 🤣 altın daha mantıklı olur ama ben hediye almak istiyorum yine de teşekkürler
haziran09 Alerjikrinit ya sormayın ağlanacak halimize gülüyoruz artık, rica ederim ne demek iyi günler 🥰
Feray55 Benim kardeşim sünnet olduktan sonra sadece oyuncak sormuştu. O sebeple altın vs aileye yardım ama bence amaç çocuğu sevindirmek olmalı yani bir oyuncak olmalı naçizane fikrim.
Alerjikrinit Feray55 bende fikir arıyorum işte oyuncak da olur ama abisinden kalma bisikleti yürüme arkadaşı vs var
Feray55 Alerjikrinit E bebekte bugüne özel 25 indirim var 1800ten başlayan fiyatlarla 40000 küsürlük bile var 🙈
Feray55 Bütçeye göre değişir tabi hele bu aralar fiyatlar böylesi tavan olmuşken ne önerebilinirki bende bilmiyorum açıkçası. Bütçenizi zorlamazsa aklıma ilk gelen araba olur. Hani şu çocukların binip minyatür Mercedes gibi olanlar. Ama gerçekten fiyatlarını bilmiyorum düşünemiyorum bile ne olmuşlardır. Altın fiyatlarını geçmiştir 🙈ikiye bile katlamış olabilir.
Alerjikrinit Feray55 akülü arabası var abisinden oyuncakları çok fazla var o sebeple bir şey bulamadım