Seyma-55 Arkadaşım programi kullanmadığı icn bn satıyorum ürünlerini.Yurume arkdasini aldı ama hiç kullanilmadi sıfır gbi 550 düşünüyor. Küvet takımı da 500 tl
Seyma-55 argetuba hayır duruyor erken uyumuşum mesajlari yeni görüyorum daha elden alana biraz daha indirim yapar
Seyma-55 Özdilek bebek battaniyesi arkdasim aldı ama kullanmadı hiç fazlalık olduğundan satıyor 250 TL dusunuyor fiyatını
Seyma-55 Yok mu ihtiyacı olan kızlar hepsi tertemis yeni urunler 😃 Yürüme arkdasi arayan çok oluyordu 😃 Katlanan küvet takımı çok az kullandı Özdilek battaniye
Seyma-55 Kerem1234 bnde satmıştım çok katlanma olmuyor sapı flan çıkıyor çokta büyük olmuyor uygulama üzerinden alabilirsiniz isterseniz
Seyma-55 2555elaesat bilgilendrdiginiz icn teşekkürler arkdasimin ürünü olduğu icn müdahale edemem o bu fiyata vermemi istedi almak isteyen olursa yardımcı olur diye düşünüyorum.Ayrica normal küvet takımları o fiyatlarda oluyor bu modeller okdr düşükse fiyat olarak çok iyi
Seyma-55 Kerem1234 arkdasm hiçbirini kullanmıyor benimkinden satışını yaparız her ikisi de var ama gardorapsta desi sorunu var galiba dolap uygulamasına yukliyeyim ordan alablirsniz