elfnurs Bebeğinizi her yıkadığınızda abdest aldıriyor musunuz benmi cahilim bilmiyorum ama kv ile iki kere kızımı yıkadım ilk doğduğunda abdest aldıriyor hep🙄
Ebrupinarrr Yok artık melek onlar yahu Nasıl aldıracak el kadar bebeğe Mesela son çıkmadan kelime-i şehadet getiriyorum çıkarırken o kadar O da annemden alışkanlık kaldı annemde öyle yapardı bana banyoda
NeslihanBusra elfnurs 40 ı çıkartırken aldırmıştık, arada aldırıyodum ama gerekli olduğunu sanmıyorum
AkcaHnm elfnurs Bir çocuk akıl baliğ olunca yani ergenlik çağına gelince mükellef olur, yani dinimizin emir ve yasaklarına muhatap olur. Herkes kafasına göre yazıyor çiziyor. Kayınvalideniz hoca mı ? Uydur uydur söyle
LanetOlasiFederaller elfnurs Hahahahahhahahahahahahha 😄 o minicik masum bebek zaten melek gibi nesine abdest aldırıyor saçmalamış. Kv nize söyleyin çok komikmiş bir daha olmasın sdfhkjlhk
yenianne1721 elfnurs Ay valla başımıza ne geldiyse bu çok bilmişler yüzünden geldi ne alaka ya minicik sabi sübyan
bakkalemzigi elfnurs Ya bebek abdest mi alır aklı mı eriyor aklı erse kendi alır zaten Hay Allahım ya her gün burda yazmakta şok oluyorum