Demett_k Kızım 3 buçuk yaşında arkadaşlar lazımlığına yapıyor tuvaletini. Bir kaç gündür çiş yaptığında içinde kırmızı kırmızı birkaç tane nokta şeklinde lekeler görüyorum. Yaşayan oldumu acaba ne olabilir.
1anaa2evlat Demett_k kanlı idrar demek oluyor bu protein kaçağı idrar yolu enfeksiyonu veyahut böbrek problemi var yani kesin bı problem var ama umarim cddi bsey değildir
bomgomy Demett_k daha nasıl nir belirti olacak ki ? Buraya soruyorsunuz biri duzgun cevap veriyor mantıklı, ama diye baslıyorsunuz. Ama dıyeceksenız sormayın , agrı vs olması sartmı ıye hastalıgında ? Bırax araştırın bos bos dırekt gelıp buraya yazmayın.
Masalkizinannesi Demett_k bu zaten yeterli bir belirti başka birsey beklemenize gerek yok. Doktora goturmeniz lazım.
canan6668 bomgomy birazfazla tepki vermemişsiniz hani arkadaş sormuş genelde idrar yolu enfeksiyinlarinda ağrı da olurya ondan dolayı ama ağrısı yok demiş neden bu kadar tepki verdiniz
Demett_k bomgomy keşke sizin gibi boş bir insan da benim soruma cevap yazmasaydı. Ne gereksiz bir cevap vermişsiniz. Gnlerdir araştıryorum. Başına gelen varmı diye buraya da sormak istedim. Bilip bilmeden boş yorum yapmayın
canan6668 Demett_k rica ederim canım arada çıkıyor böyle bosver takma sen Bi doktora götür yavruyu bisey yoksa da sırf kontrol olmuş olur için rahat eder 🌷💕
Demett_k canan6668 kadın kendi kendine atarlanmış ya. Ne garip insanlar var. Bir annenin bir anneye yaptığına bakın ne acınası bir durum. Burası birbirimize destek olucağımız bir platform iken insanlar ne yapıyor🙄
B1elf Kesin bir problemi var ne olduğunu bilemiyorum ama var çişini temiz bir lazimliga yaptırın hemen temiz bir kaba koyup hastanede giriş yaptırın numune kabına çeker hiç beklemeden tahlil verirsiniz.