arin62 6 ay önce doğum yaptım hala makat çatlagı belasıyla uğraşıyorum. 6 saat kesintisiz agrısı oluyor benim gbi yaşayan var mı tedavisi nasıldı ne yaptınız
Dedektifgadget arin62 bende lavoboya gittikten sonra 5 10 dk kaşıntı oluyor acı oluyor redekain krem sürdüm biraz iyi geldi 2 ay oldu benimde doğum yapalı çok can sıkıcı birşey
SetenayCo arin62 Sevgili anne, profilimde makat çatlağı ile ilgili uzun bir yazı var onu okumanızı tavsiye ederim. Aylarca uğraştım, en hafif atlattığım gün 6 7 saat korkunç bir ağrı, zomklama, batma olurdu. Mutlaka ısırgan otu kürü deneyin. Geçmişler olsun.
Zehradi12 Mahvoldum kaç ay çektim bir doktor ameliyat dedi ama yengem oldu ameliyatı sonrasında ağır kaldırmamak gerekiyor ve tekrarlayaniliyor çok korktum başka bir doktor kabızlığın ana temeli demir eksikliği ve kansızlık dedi tahlil verdim kanım demirim d vit hepsi yerlerde takviye aldım 2 hafta sonra şak diye kabızım kesildi kabız kesilince de zorlanmadığı için makat çatlağı da geçiyor sizde bir tahlil verin bu derdi çeken bilir çok çok geçmiş olsun
dilek147369 Bende doğum edelı 3 ay oldu aynı şekilde ağrım devam ediyor doktora gıttım ılac veremem bebek emzırıyorsun dedı oturma banyosu onerdı ama hıcbısekılde gecmedı tuvalete gitmeye korkuyorum