eliiifmuhammet Kızlar iyi akşamlar 15 aylık oğlum bu akşam nöbet geçirdi ilk defa başımıza geldi titremeye morarmaya kendini yırtmaya çığlık atmaya başladı akşamdan beri hastanedeyiz nw olduğunu bulamadılae lütfen dua edin😞
Ocakhaziran eliiifmuhammet allah şifa versin ilaç tedavisiyle geçiyor genelde üzülmemekte çalışın çaresi var en azından
balmom eliiifmuhammet benimde bebeğim 3.5 aylıkken rota virüsü olmuştu onda birçok kez geçirdi nöbet çok kötü bişey öldüm öldüm dirildim resmen allahım sabır versin sizede geçmiş olsun kuzucuğa
MuhammedAmine eliiifmuhammet havalemi acaba ? Allah korusunda ondada böyle oluyormuş diye biliyorum size birşey dediler mi sonuç olarak
aselmommm eliiifmuhammet öncelikle geçmiş olsun bebeğim şuan 7 aylık 5 aylıkken nöbet geçirdik bizde hastahaneye gittik EEG çektiler EEG de de çöktü sonra MR çekildi şükür bir problem yok genetik olabiliyormuş bebeklerde 2 yaşına kadar 4 kez nöbet geçirme hakkı varmış eder bir ay içerisinde tekrarlar ise ilaç başlatıcaklardı ki şükür olmadı ateşsiz oldu bizde çok korkunçdu benim kardeşim de ateşsiz geçirmişti allahım şifa versin hiç bir Bebek yaşamasın inşallah 🙏🏻🙏🏻