Çok iyi bilirim canım sarılık belasını bnmde ilk anneliğim kızım iki aylık sezaryan doğum yaptım sütüm sarı sarı geliyordu Eve çıktık sütüm çok azdı emmiyordu 10 cc anca emiyordu memede süt olmadığı için bırakıyordu mama veriyorduk ama bende tecrübesiz anneyim tabiki ilk çocuk iki saatte bir doyurulcakmış beslenecekmiş bn bilmiyordum çocuk ne zaman ağladı ozaman besliycem zannediyordum başımda annemle kayınvalidem kalıyordu onlarda uyarmadılar beni çocuk sabaha kadar aç uyumuş hep mama verdim ama yetmedi tabiki kızımın sarılığı üç günde 17 ye çıkmış hastaneye gittik yatış yapıldı fototerapi yani mavi ışığın altında yattı 10 veya 9 a düşmesiyle çıktık, yani demem o ki sütünü sağ kaç cc çıkıyor bak üzerine mama yap ver iki saatte bir besle canım bol bol yedir kussun hiç korkma ama aç kaldığında bir anda fırlayabilir hele ki sarılık evresinde mama vermeyeyim aman falan deme alarm kur geceleri sürekli besle,zaten göreceksin geçecek bebeğinin sarılığı şuan normal,15 üstü olduğunda fazla sayılıyor. Kimsenin lafınada bakma aç kalmadın yeterki bebeğin. Mama konusundada kısıtlama 50 cc yap mesela bak bakalım ne kadarlıkla doyuyor onu içtimi 75 yap çünkü ne kadarla doyacağını bilemezsin🤗