aybarsinannsi Kızlar oğlumda yaklaşık üç gündür balgamli öksürük var. Doktora gittik iburamin zaditen verdi. Bol bol su verin burnunu temizleyin dedi ama hiç fayda etmedi ilaçlar. Çözümü olan var mı ne yapabilirim. Çok öksürüyor çünkü
yasmin66 aybarsinannsi merhaba öncelikle geçmiş olsun benim kızım 17 aylık bal veya pekmez bir kaç damla limon ve zeytinyağı karıştırıp sabah öğlen akşam veriyorum 2 yemek kaşığı iyi geliyor ve çörek otunu kaynatıp suyunu içirin faydası oluyor hırıltısı da varsa göğsüne zeytinyağı ve karabiberi ılıtıp sürün üzerine bez koyun kalsın 3 4 saat hırıltısını azaltır geçmiş olsun 🌸acil şifalar dilerim🥰
kader306_ İki aydır balgamlı öksürük çıkmazına girdik geçiyor iki üç gün sonra tekrar başlıyor bebeğimde bende çok yorulduk artık hastalıktan
aybarsinannsi kader306_ bizimde öyle üç hafta önce tekrar vardı geçti şimdi yine takrarladi. Siz neler yapıyosunuz
kader306_ Özellikle yaptığım bişey yok çünkü ne demediysem fayda etmedi bugün tekrar antibiyotiğe başlamak zorunda kaldık
aybarsinannsi yasmin66 çok teşekkür ederim. Ben bal ve limonu veriyordum sadece zeytinyağını eklememistim şimdi o şekilde deneyeceğim. Teşekkür ederim tekrar 🥰