yirmiikikasim23 kizlar simdi bir gonderi gordumde bende yazmak istedim bebegim 3 aylik 13 gunluk saat8 9 civari uyurda hani yarim saat 45 dk falan oda anakucaginda sonrasinda gece uykusu icin saat 11 de besigine gotururum yanlismi yapiyorum cok mu gec bi saat?
sebebiyok yirmiikikasim23 her bebegin ritmi farkli fakat aksam 8 9 da kisa uykudansa gece uykusuna gecis icin cok iyi bir saat ben olsam son kisa uykusunu 5ten sonra yaptirmazdim
sinoli yirmiikikasim23 3 aylık bebek için pekte uyku düzeni olmaz, ama 11’de geç bir saat oluyor günde kaç uyku yapıyor mesela?
yirmiikikasim23 sebebiyok iste bende yaptirmak istemiyorum ama cocuk uykusuz kalinca cildiriyor. bir kac defa da besigine goturdum ordada hemen uyandi , belkide dediginiz gibi ritmi farkli bebegimin
yirmiikikasim23 sevvgi besikte 8 9 gibi yatmiyor iste anakucaginda yatiyor odadan ciktigim an kalkiyor
Ipek222 yirmiikikasim23 onu uyutmayın bence 6da en geç uyanmış olsun son uykudan 8-9 gibi de akşam uykusuna yatsın sabah kaçta uyanıyor mesela kaç saatte bir uyutuyorsunuz onu düzenlemeye çalışın
yirmiikikasim23 sinoli sabah 9 gibi uyaniyor 3 uyku yapiyor hemen hemen. ya mesela 2 aylikken 2 bucuk saatte bir mama yerdi 3.aya girince 3 saate cikardik oda uyku duzenini degistirdi mesela
yirmiikikasim23 Ipek222 ya uyumayinca cildiriyo durmuyo bende o sekilde yapmak istiyorum hatta inanirmisiniz bi ara kagida yaziyodum ayarlamak icin😀
sinoli yirmiikikasim23 Her bebeğin düzeni farklıdır ama 6’dan sonra uyutmayım son uykusu 6’da bitmiş olsun ve daha sonra 8 buçukta uyutmaya başlayın. 9 güzel bir saat ama bir bebeğin güne başlaması için çok geç🙏🏼
Ipek222 yirmiikikasim23 ya çok normal ben de telefona not ediyodum kaçta uyandığını unutmamak için 🙈bence siz sabah biraz daha erken kaldırın akşam uykusunu erkene çekin 6dan sonra uyutmayın bi şekilde napıp edip
yirmiikikasim23 sinoli 2 aylikken 7 bucukta uyanir 8 gibi mama yer birwz oynardik sonra uyurdu e simdi mama saat araligi degisti duzende degisti ama bi haline koycam ya
sinoli yirmiikikasim23 5 aylıkta düzen oturur💖 Çünkü atak dönemi gelecek düzen bozulur akışına bırakın🙏🏼
nadidelifora yirmiikikasim23 telefonunuza uyudu programını indririn. Bebeğin ayını girince size ne zaman uyuyup ne zaman uyanması gerektiği ile ilgili bildirim yolluyor 😊 o şekilde düzenledim ben. Sabah uyandigi saati giriyorsunuz o şekilde gün boyu kaç uyku yapması gerektiğini bildiriyor size.