Melikekader1 Adet düzensizliğim var 3,4 gün geçti hala olmadı en etkili yöntem ne acaba ben yaptım işe yaradı dediğiniz
Ballibademin_21 Melikekader1 kekik çayı net 👌ama kaç bardak içeceğini doktora sormalısın bazen bitki çayları fazla içince hasta ediyor çünkü
alparslanozyildiz Melikekader1 kekik çayı mükemmel hem söktürücü özelliği var hemde adet gecikmesinde etkili evlenmeden önce hep yapıp içerdim biraz acı tadı oluyor ılıyınca dikiyosun kafaya 😂
elfnurs Melikekader1 soğan suyu maydonoz kürü ada çayı Civan percemi hepsini denedim 27 gün gecikmem oldu 3 test 2 kan testi hepsi negatif en sonunda stres yapmayım dedim içmedim bunları 2 gün sonra oldum herseyin başı stres 😅 ne kadar gecikmeniz oldu emzirmiyrosaniz tarlusal kullanın bana vermediler emzirdigim için
tosbikannesi6 elfnurs stres çok etkiliyor bncede ben de yarın tarlusal alıcam reçetesiz satılır mı acaba
Melikekader1 elfnurs 7 gün gecikti ödüm koptu vallahi hamileyim diye kızım daha 18 aylık ihtimal de yoktu ama insan yine de korkuyor doktoruma gittim tarlusal yazdı fakat kullanmadan önce 3 gün beklememi söyledi doktordan eve geldiğim am adet olmuşum 😮💨😮💨😅😅