12345678fatma Kubraaybars menemn yaptim tel şehriye çorbası yaptim kizimada patates kizarticam ve tavuk haslicam kizceme
Eylul301023 Kubraaybars tabi evet olmaz ama çorbayı falan tuzsuz yapsanız sebze yemeklerini yer sizinle 🙂
12345678fatma Kubraaybars sagol canim mecbur bugun böyle yaptım evde bisey kalmamisti Bende uydurdum biseyler hahahhshs bugun pazara gitcektim ama felaket yağmur var geceden beri gidemedim pazara cumartesiye kaldi pazar alışverişi
1balAnnesi Kubraaybars asurelik buğday var ya onu düdüklü tencerede pişiriyorum sonra biraz da haşlanmış nohut ekliyorum. yogurt un ve yumurtayla terbiyesini yapıyorum sonra da toz kırmızı biber ve nane yakıyorum üzerine
Kubraaybars 12345678fatma ben arada hazırlarım kahvaltı simit aldırırım eşime çok güzel bi tarif var bak ekliyim dene aldır eşine 2 simit fazla geliyor
Kubraaybars Beyninizikullanmakucretsizdir hamsi ve sardalyaya bayılırım onun dışında sadece midye ve ahtapot salatası yerim kalan balık türlerini vs sevmiyorum hiç
adalinamomm Kubraaybars Geceden beri kızımın ateşi bir inip bir çıkıyor yeni uyuttum.Uyuduğu aralarda tek tek yapmaya çalışıyorum. Nohutlu pilav Tavuk sote Terbiyeli tavuk çorbası içine erişte de koydum. Ayran
Kubraaybars adalinamomm ay geçmiş olsun Rabbim şifa versin ben yerinizde olsam hiç yapamazdım adam olana çok bile bi menü olmuş 😂
BalkizimBaloglum2 Kubraaybars mercimek corbasi, zulbut(ispat,kaldirik,hodan Bi suru adı var) kavurması,yoğurtlu makarna,milföy boregi,sarma,tart kalıbına muzlu pasta akşam Çaya da misafirim var ondan biraz fazla bugün
Kubraaybars BalkizimBaloglum2 ilk kez duydum afiyet olsun bitince görselini koyar mısınız belki biliyorumdur 😂
adalinamomm Kubraaybars Teşekkür ederim valla hepimiz hasta olunca mecbur yapıyorum iyileşelim diye ama bazen hiç birşey yapmak gelmiyor içimden yapmıyorum 😂Dışardan yiyoruz veya dışarı çıkıyoruz.
Eylul301023 Kubraaybars ilk ek gıdaya basladiginizda verdikten sonra hırıltı oldu mu 5 dakika sonra falan geçiyor biz yeni basladik aslında doktor tavsiyesiyle ama öyle olunca bıraktım hemşire normal dedi de