123asdf Arkadaşlar merhaba bı sorun olucak adetim 7 gün gecikti test yaptım negatif doktora gittim bişey goremedi rahim kalınlaşması var dedi kan istedi beta sonucun 0.05 çıktı değilim dimi yani yarın gidicem zaten sonuç göstermeye sorayım dedim
neanladinyurdagull 123asdf negatif bende 9 gün oldu artık olmadım dün verdim test 0.1 çıktı çok şükür değilim
Gizem1012 123asdf Canım benim ikinci bebeğimde 3 defa test yaptım çıkmadı emzirdigim için geciktim diye kafa yormadim çünkü emzirirken 1 sene olmam ben bir kere olmuştum sonra olmadım dedim düzensiz herhalde 1 ay falan geçti artık bulantılarım falan başladı 1 hafta da usutttum herhalde diye bekledim en son doktora gittim keseyi gördüm geç döllenme olabilir
elfnurs 123asdf negatif benimde bı aydır olmuyorum iki sefer kan verdim emzirdigim içinde tarlusal vermiyor
neanladinyurdagull 123asdf bilemem ben emziriyorum 4 ay önce doğum yaptim düzenli olmama rağmen bu ay olmadım.Korunsakda bi şüphe test yaptırdım
123asdf neanladinyurdagull bende emziyorum 20 aylık benimkide bu ay ilk defa oldu 2-3 gün geciktigi oluyordu
Gizem1012 123asdf Belki yükselmez adet olmaya yakın kaldıysanız geç gösterebilir gebelik kendini 10 günden fazla geçince bir daha kan verip emin olun isterseniz belki de emzirdiginiz için gecikmişsinizdir
123asdf Deletedmom_89 evet bugün verdim 0.05 çıktı yarın sonuç göstermeye gidicem ona göre tarlusal adet söktürücü yazacak
Gizem1012 Deletedmom_89 kan testi vermemiştim ama gecikmeden 3 gün sonra 1 hafta sonra 10 gün sonra şeklinde 3 tane erken gebelik testi yaptım çıkmadı ilk kızımda adet olmadan kaset test ile ogrenmistim net iki tane çizgi görünce onda da onu bekledim ama her hamilelik farklı olduğu için o beni yanılttı
Deletedmom_89 123asdf yok size değil 3 kere test yaptım negatifti sonra hamile olduğumu öğrendim diyen kişiye yazıdm. Siz değilsinizdir kan testleri kesin oluyor.
Deletedmom_89 Gizem1012 o testler yanıltıcı olabiliyor. Arkadaşım 1 haftalık gecikmeden sonra yaptı direkt çift çizgi çıktı, kan verdi gebelik yok.