Elifesma arkadaslar çörek otu yağı yada kaynatıp suyunu damla şeklinde veren varmı? Ben kızımda gaz problemi yaşıyorum fazlaca çörek otunu suda kaynatıp verdik damla gibi 5 damla gazımız var yine fakat artık bizim yardımımız olmadan yapıyo ihtiyacını sizlerde deneyen varmı merak ettim 🙄
Muson00 Elifesma çörek otunun bebeğe verildiğini hiç duymadım annelerde süt yapıyor gaz gideriyor biliyorum ama bebeğe verildiğini ilk kez duydum
ftmaerkn O değilde doktorum Damla verdi samp simplex 1 aylıkken kullandım 4 ayımıza giricez 1 hafta felan kullandım 1 ay içinde sonra kendisi çıkarmaya başladı şükür olsun ki sizde danışın doktorunuza çok güzel bir damla 3 saat arayla 8 damla verdim geçti yanii sizde deneyin tabi bilemicem bebişten Bebişe fark var geçmiş olsun 😊😊
Emy ftmaerkn canım bize de günde 4 defa 7 damla yazmış eczacı ben çok diye günde 1 kere 7 damla veriyorum bi sıkıntı olmadı dımı fazla vermekle
Elifesma Muson00 bende çorbalarıma yemeklerime ekliyorm fakat bebek içinde rahatlatıcı oldu tabi her bebeğin gaz çözümü farklı oluyo oda bi kesin
ftmaerkn Emy bence etkisi olmaz sanırım ama 3 saat arayla verdim ben tabi doktorum söyledi 8 damla deneyin bence biz kurtulduk gazdan kendisi çıakrtıyor azından poposundan şükür olsun denemekte varda var geçmiş olsun 🙏🏼😊😊
Muson00 Elifesma iyi canım deneyenlerde varmış bende biogaia almıştım sonra doktor depridat ver dedi o işe yaradı
Ercanekininannesi Benim oğlum normalde çok ağlamaz yani karnını doyurup gazını çıkarınca susardı. Bu gece bi hal oldu çığlık çığlığa sürekli ağlıyo meme almıyo çok az uyuyo hemen uyanıyo. 8den 12ye kadar nesi var anlamadım sonra aklıma geldi dün geceden beri hiç kaka yapmıyo normalde gündüzde 2-3 kere yapıyodu. Bende mecbur çay kaşığının yarısı kadar çörekotu yağı verdim hemen yaptı kakasını bi de banyoyla masaj yapınca kendine geldi yavrum şimdi mışıl mışıl uyuyu
Poyrazalp Kimyon yağı tek tavsiyem kızlar günde sadece 2 den fazla damla kullanılmaz bebeklerinizin ayak altına birer damla damlatıp masaj yapın ve çorap giydirip sıxak tutun ayaklarını hemen etkisini görmeye başlıcaksınız
MeltemErgn Çörekotı yagı ve zeytınyagı karıstırılp 1cay kasıgı verıyorum dogdugu günden berı.gaz problemı olmadı hiç