bussyy1710 melikee_80 yok biz yeni başladık anne sütü ve mama birlikte alıyor 15 gün oldu. Alfamino diye bir mamayla başladık sonra buna geçtik. O da alerji maması daha içilebilir aptamile göre
bussyy1710 melikee_80 3 ay 24 günlük. Alerji durumuna göre mama verme durumum değişiyor bugün 2 kere mama içti mesela.
bussyy1710 melikee_80 bide ben anne sütünü de sağarak veriyorum süt çıkışmazsa mama veriyorum öyle karışık biraz
sdemirbebek nuroner merhaba bizde alerjiyiz bu ara kusma var reflüden şüphelendi şurup verdi ama hala kusma devam ediyor 3 gün oldu sizde düzelme oldu mu???
nuroner sdemirbebek hayır 1 aydır ilaç kullanıyoruz düzelmedi sık takip etmeye başladı doktorumuz kg alımına bakıyor şuan kg alımı var ama eskisine kadar çok az. Hangi ilacı başladı doktorunuz?
sdemirbebek nuroner gatrotus baby birde motis diye bi şurup kusma mide bulantısı verdi siz ne kullanıyorsunuz
nuroner sdemirbebek yok birini beslenme öncesi kullanıyoruz birini beslenmeden 20dk sonra kullanıyoruz. Doktorumuz gaviscon mideye bariyet yapıyor demişti gastrotus içinde mideyi boşaltmayı sağlıyor demişti