aysebb 26102023 4 ay 14 günlük. Benim kız sırt üstü hiç durmuyor artık sürekli dönüyor 1 haftadır. Yabancı veya az gördüğü birileri onu kucaklayınca bize bakıp içlenip ağlamaya başlıyor 🥲
Mmad 26102023 4 ay 16 günlük sürünerek ilerliyor 2 aylık dönmeye başlamıştı zaten🙄 çığlıklar atıyor kahkahalar atıyor sürekli eli ya da tuttuğu şeyler ağzında bi de kusuyor benimki sizinki de öyle mi çok mu emiyor diyorum neden bilmem kusuklu bir kızzz
26102023 aysebb ağlama bizde de var maalesef.Korktum başlarda bi sorun bar diye ama normalmiş.Onun dışında dönmüyor dönmeye yeltenmiyor bile Buda beni fazlasıyla korkutuyo
gulsahablak Kızım 4 ay 22 günlük hala dönemedi dönme girişimleri var ama başarısız 😀 başını kaldırıyor kalacak oturacak zannediyorum bazen 😀 karın üstü durunca kafa üstü gidiyor emeklemeye çalışıyor ama karın üstü durmayı hiç sevmiyor
atesarp gulsahablak benimkide öyle sürekli oturmaya calisiyor karin ustu durmayi sevmiyor kafası duzlesti artik karin ustu durmadigi icin ona canım sıkılıyor yanda yatmayi sevmiyor sizinkinde var mi oyle bisey
26102023 gulsahablak ay bizimki de hiç yeltenmiyor dönmeye.Yarım bile dönmüyo.Öyle oyun halısına bırakıyorum boş boş bakınıyor.Bi sorun mu var acaba
gulsahablak atesarp evet hafif arkada düzleşme var bizimkinde de. Karın üstü egzersiz bol bol diyorlar ama malesef onuda sevmiyor
Mmad 26102023 aman bırakın erken dönene yapana madalya takmıyorlar ben erken döndü etti diye mutlu olmuyorum şimdi bi yere bırakıp dönmek bile mümkün değil hepsi er ya da geç yapacaklar dönmeyen kimse yok
gulsahablak 26102023 yok her cocugun gelişimi farklı bekleyeceğiz :) bak benimki bugün az önce döndü ilk defa :)
gulsahablak maviummu19 evet evet hep yerdeyiz zaten. Dönmüyor dedikten sonra koydum söndü bu arada 😀😀 buraya yazmam gerekiyormuş:) hiç beklemiyordum:)