sevgdemr5 Merhaba kızlar. 3 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Benim sorunum öyle bir su gibi akıntım oluyor ki oturduğum yer ıslanıyor. Renksiz kokusuz bildiğiniz su gibi. Sebebi nedir bilen var mı?
Buket57 sevgdemr5 aynısını ben yaşıyorum ya🥴 günde 3 4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum sanki altıma kaçırmışım gibi,kızım şu an 10 buçuk aylık.
Kelebekakkor99 sevgdemr5 arkadaşımda oldu mantar varmış doktor ilaç verdi en kısa sürede doktor gidin
sevgdemr5 Buket57 evet evet bahsettiğiniz gibi. Bazen oturduğum yeri ıslatıyor ya anlayamadım ki. Enfeksiyon mu var acaba
Buket57 sevgdemr5 yine biraz azalma oldu bende ilk zamanlar daha da fazlaydı gerçekten çok kötü bi durum. Başka bi şey yok sadece su koku yok yanma yok. Bakalım doktora gitmedim ama yakında gidicem sanırım. Doğumdan önce yoktu böyle bir şey ya 😞
Buket57 Senaaydin benim kızım 10 buçuk aylık azaldı bendede ama halâ var 😮💨 çok sinir bozucu hiç doktora gittiniz mi peki siz?
Buket57 Senaaydin benimde aynı renksiz kokusuz sadece su yani 🥴 ıslaklık hep var. Günde bazen kaç defa çamaşır değiştiriyodum hatırlamıyorum bi ara şimdi yine azaldı umarım biter gider.
Buket57 Senaaydin yalnız değilsin canım evet 🫠 keşke olmasa ama malesef,doktora gitmeyerek yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ama vakit bulup gidemiyorum ki kızımdan.
Buket57 Senaaydin çalışınca daha zor canım bebeğinde çok ufak ama hayat şartları mecbur😞 Allah yardımcın olsun