duru_kus2023 Merhaba hanımlar,4 ay 12 gunluk bebegim var.Sadece emziriyorum ve bogazim tek tarafli sismis agzimda aftlaar oluyor ara ara sis tarafta aft da var inanilmaz agriyo aciyo yutkunamiyorum.Sutume gecmeyecek xararsiz onerileriniz var mi ? Doktora gidebilecek kadar iyi degilim linc yemeden aoyleyeyim.
Ucansupurge duru_kus2023 ilaç maalesef kullananamazsin. Sadece strepliss Bal,zencefil,karabiber ve bir kaç damla limonu karıştır huplett kendine gelirsin geçmiş olsun 😀
Zumra_Fatma duru_kus2023 1 tatli kasigi bal zencefil limon karabiber karistir ye yakiyor ama cook iyi geliyor ihlamur nane limon icin pastil alin
Gakkoyenge Ben 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke bir tutam tarçın 1 yemek kaşığı limon suyunu içiyorum hemen geçiriyor boğaz ağrımı yıllardır bunu uyguluyorum bende sadece emziriyorum doktoruna danış kullanmadan önce bi görüş al sonra kullan. Kullan derse kullan burdaki her öneriyi 🌸
huzurluaycicek Aftlar için, tuzlu su yapıp gargara yapın 3 4 saatte bir hemen geçer, hastalık için se zencefilli ballı limonlu çay, nane limon, tavuk suyuna karabiberi çorba, (şeker de tüketmeyin, hızlı iyileşirsiniz)