Duyguuu38 Kuzularım selamlar ya size bişey sormak istiyorum kek kurabiye yapıp buzluğa atsam olurmu bunu yapıp deneyen varmı malum ramazan geliyo hemde yaz mevsimide yaklaşıyor elimin altında bulunsun istyorum oğlum 2 yaşında bazen duruyo bazen durmuyo en azından hazır olur çıkartır yeriz misafir geldiğinde
Esrakadirerva Duyguuu38 börek sarın atın kurabiye yapın atın sarma sarın atın etli etsiz ben herseyi atıyorum on numara rahatlık
Zumra_Fatma Duyguuu38 keki bilmiyorum da baklava hazir atiliyor serbeti dokulmemis sekerparede ayni sekilde elma kurabiyesinin jcini hazirlayip atiyorum buzluga bazen elma kurabiyeyi pisirip atiyorum lahana saemasi pismeden sarmada ayni sekilde koyuyorum pizza yapip koyan var mesela pismeden bu sekilxe sigara boregi fellah kofte poaca vs
Duyguuu38 Esrakadirerva allah razı olsun peki buzlukdan nezaman çıkarmak gerekiyor yarın misafir geliyorsa
DenizAlyaa Duyguuu38 ben kek yapınca iki kalıp yaparım tek seferde birini buzluga atarım hep. Sogıduktan sonra Poşetle iyice bağlaman lazım içine hava almasın buzlukta ezilmesin. Çıkarınca da poşeti aç erirken nemlenir yoksa. Buzu çözününce taptaze kek oluyor. Kurabiye sarma börek vs hepsi atılıyor. Sadece ptatesli böregi denemedim patatesler buz kokar mı acaba diye atmıyorum onu
aselismomy Duyguuu38 komşum çocuklarının beslenmesi için atıyor muffin kek kalıplarında kek,poğaça yapıyor geceden çıkartıyor çokta güzel oluyor
Uykusuzhergeceeee Duyguuu38 kek kurabiye börek hepsini atarım hiçbir şey olmuyor. Hava almasın ama ağızları
mstfakbratalha Kurabiye,sarma,serbetlenmemis tatlılar şekerpare,kalburabastı,mantı, poğaça, börek hepsi olur hem pratik kolaylik sağlar hepsini koydum bişey olmadı
Duyguuu38 mstfakbratalha kurabiye tatlı tuzlu fark etmez demi peki pişirip koyduk yemek isteyince nezman çıkarmam lazım
Esrakadirerva Duyguuu38 ben böreği falan misafirim gelmeden yarım saat önce çıkrıp fırına atıyorum bazen de çıkarır çıkarmaz beklemiyorum yani sarmayı da çıkarıp dizip hemen pişiriyorum önce çıkarılmasına gerek yok ama srmyı pişirmeden koyun pişip buzluğa girince güzel olmuyor
Duyguuu38 Esrakadirerva yok kuzum yaprak sarmasını vs biliyorum tabi ama sormak istediğim kek kurabiyede yapıp koyabiliriz demi tatlı tuzlu
Esrakadirerva Duyguuu38 valla canım ben herşeyi yapıp koyuyorum mis gibi de oluyor sende yap koy büyük kolaylık