gencmom_ Kızlar doktora gittim kuru olduğu için nemlendirici verdi ama fiyat çok geldi bin küsürdü kullandığınız memnun kaldığınız varsa söylermisiniz
Htcypc gencmom_ benim oglumun vücudu kurusun hemen alerji gibi olur doktor cildini her gün nemlendir dedi Bioderma atoderm önerdi şuan memnunuz fiyatida 500 küsur olmasi lazim
Gnsss Benim oğlum alerjik bünyeli ve cildi çok kuru bana doktor Bioderma atoderm önerdi onu kullanıorm
gencmom_ Gnsss alerjik bünyeli Nasıl yani ? Nasıl oluyor bu ? Benim kızımı biri öpünce yüzünde hemen bişeyler çıkıyor daha doğrusu yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama babannesi öpünce babası öpünce yüzü kıpkırmızı oluyor alerji olabilir mi
Gnsss gencmom_ demekki cildi çok hassas bizde egzama çıkıyor besin alerjisi vardı ondan dolayı cildi aşırı kuru bioderma iyi geliyor bize mustelada kullandım ama Bioderma daha etkili oldu bizde
Cnrars Htcypc mustela kesinlikle. 500 bilmem kaç liraydı ama değdi yani . Bioderma almıştım önceden . Kızarıklıklar onunla geçmedi . Mustela iki üç kullanımdan sonra çözüm oldu ..